خمام - یخ‌دربهشت خمام، از عوامل جذب مسافر و توریست
ویژه

یخ‌دربهشت خمام، از عوامل جذب مسافر و توریست

از سال ۱۳۶۸ یخ‌دربهشت خمام در طعم‌های طالبی و توت فرنگی بصورت سنتی تولید گردیده و توسط گاری …

پنج شنبه، ۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳ KHNA1717

تقاطع غیرهمسطح خمام (ورودی شهر – مسیر رشت به خمام) علاوه بر بحث برانگیز بودن، تا پیش از بهره‌برداری صدمات جبران ناپذیری را در سالهای گذشته به اقتصاد و گردش مالی کسبه‌ی خمام وارد نموده و یکی از عوامل آن کاهش قابل ملاحظه‌ی ورود مسافران به داخل شهر (علی‌الخصوص در ایام نوروز و فصل تابستان) با عبور از کمربندی می‌باشد ؛ اما در این بین عواملی همچون فالوده، بستنی و علی‌الخصوص یخ‌دربهشت مسافران را ترغیب می‌ساخته مسیرشان را کمی طولانی‌تر کرده، از خمام عبور نموده و برای تهیه‌ی یخ‌دربهشت توقفی هرچند کوتاه داشته باشند. از این‌رو می‌توان یخ‌دربهشت خمام را یکی از قطب‌های توریستی (و بنوعی اقتصادی) یاد کرد که حتی باعث حضور اشخاصی مانند “جواد خیابانی، حمید لولایی، جاسم ویشگاهی، ساعد هدایتی، حسین بادامکی و …” و توریست از کشورهایی مانند “لیتوانی، سوئیس، ترکیه، سوئد و …” شده باشد، و قطعاً ترافیک حاصل از توقف‌های موقت مسافرین در مرکز شهر (در ایام تعطیل) گواه بر این ادعا می‌باشد.

530764_434704489925961_158850138_n

از سال 1368 یخ‌دربهشت خمام در طعم‌های طالبی و توت فرنگی بصورت سنتی تولید گردیده و توسط محمد بشرپور با گاری دستی به مردم عرضه میشد. در سال 1370 تولید و عرضه یخ‌دربهشت به دکه‌ای جنب پایگاه مقاوت بسیج خمام منتقل شد و بعدها بدلیل استقبال و ابراز علاقه‌ی شهروندان و مسافرانی که از خمام عبور می‌کردند به جنب مخابرات خمام، با محیطی بزرگتر انتقال یافت که موجب پیشرفت به سزایی در عرصه تولید یخ‌دربهشت گردید. با وجود امکاناتی که تهیه شد، طعم‌های جدیدی مانند “آلوچه، موز، زردآلو، تمشک، آلبالو و اخته” نیز اضافه شدند و پیشرفت چشم‌گیر تر گردید. از سال 1380 تاکنون یخ‌دربهشت میوه‌ای خمام بدلیل طعم بی‌نظیر و به‌یادماندنی خود زبان‌زد مردم گیلان و استان‌های همجوار است و با دارا بودنِ چندین شعبه در سطح شهر، بعنوان یکی از عوامل ورود توریست به داخل خمام تلقی می‌گردد.

بدنیست بدانید: صفحه‌ی طرفداران یخ دربهشت خمام دارای حدود 12 هزار طرفدار می‌باشد.


موضوع : اقتصادی، انتخاب سردبیر، گردشگری، گزارش تصویری، مسافر و توریست
منبع : خمام نیوز
گزارش : با همکاری محسن زیبانگار
http://khna.ir/1717

۱۳ دیدگاه

  • شهروند خمام در مورخ 1392/03/04 - 11:09 می‌نویسد :

    سلام – با عرض خسته نباشید به آقای بشر پور و تقدیر از زحمات ایشان و همه دست اندر کاران ساخت یخ در بهشت شهر خمام … به امید آنکه بخش های دیگری در این شهر و بخش از جاذبه توریستی برخوردار گردد .

  • وحيد جنت مكان در مورخ 1392/04/14 - 02:02 می‌نویسد :

    يخ در بهشت خمام حرف نداره – تك تكشون از دوستاي گلم هستن اما شايد براي مهمانان خوردن يخ در بهشت خمام لذت بخش باشه اما براي مردم بومي خمام مشكلات زيادي رو ايجاد كرده كه شايد كم كم بايد بهش نگاه وسيع تري كرد

    همچنین اگر مسئولين خمام در گذشته همت بيشتري بخرج ميدادند زيارتگاه شهر خمام چيزي كمتر از شهرهاي همجوارش نظيز آستانه اشرفيه نبود بلكه به مراتب بهتر هم ميتونست باشه …

  • فرشته در مورخ 1394/04/21 - 15:09 می‌نویسد :

    سلام لطفا طرز تهیشو بزارید

  • atefe در مورخ 1394/05/03 - 16:02 می‌نویسد :

    لطفا طرز تهیه  شو بگین خواهشا

  • ناشناس در مورخ 1395/01/10 - 18:20 می‌نویسد :

    سلام اقای بشرپور.میشه نمینگی فروش یخ بهشتتون را بمن بدهید حهت شعبه در فولادشهر اصفهان.خودم مال همونجا هستن ولی ساکن فولادشهرم مغازه هم در اختیار دارم

  • فرشید در مورخ 1395/01/11 - 00:46 می‌نویسد :

    سلام به خمامی های عزیز یخ در بهشت های شما خیلی عالی من دنبال دستگاه تولیدش هستم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم. منتظر تماس شما هستم

  • رضا درخشانی در مورخ 1395/08/15 - 00:20 می‌نویسد :

    سلام اقای بشر پور من یک خوزستانی هستم چند ماه خدمتم تموم شده دنبال کارم دوست دارم با این کار اشنا بشم خواهش میکنم جوابمو بدید چطور می تونم با شما تماس داشته باشم

  • رضا درخشانی در مورخ 1395/08/15 - 00:24 می‌نویسد :

    لطفا بهم بگید چطور می تونم این دستگاه هو تهیه کنم واموزش ببینم

  • امیر اسکندری در مورخ 1395/09/16 - 23:43 می‌نویسد :

    باسلام
    خدمت اقای باختری که یخ دربهشت معروف خمام که با این کارشون نشون دادند که بهترین طعمها ومیوه هارو میتونند تولید کنندوبهتون خسته نباشد میگویم

  • ناشناس در مورخ 1395/10/27 - 01:18 می‌نویسد :

    سلام من میخام یاد بگیرم کسی هست اموزش بده هزینه مشکلی نداره از جنوب کشور هستم

  • ناشناس در مورخ 1396/01/06 - 19:47 می‌نویسد :

    خواهش میکنم به من آموزش بدهید ملکان از تهران

  • ناشناس در مورخ 1396/04/01 - 19:08 می‌نویسد :

    سلام من خودم خمامی هستم ساکن کرج دوست دارم تو کرج یخ درب هشتی بزنم لطفا راهنماییم کنید

  • ناشناس در مورخ 1396/06/06 - 22:00 می‌نویسد :

    سلام من بچه شمالم و سالها قبل یخ دربهشت سنتی میزدم دوست دارم این مدل رو بزنم‌ ودر کرج راه اندازی کنم لطفا راهنمایی کنیدمتشکر