خمام - از آمادگی برای جذب سرمایه‌گذار در جنگل فتاتو و ساحل جفرودبالا تا برندسازی محصولات صنایع‌دستی
بخشدار مرکزی مطرح کرد :

از آمادگی برای جذب سرمایه‌گذار در جنگل فتاتو و ساحل جفرودبالا تا برندسازی محصولات صنایع‌دستی

عصمت محمددوست با بیان اینکه شهرستان خمام دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، دامداری و صنایع‌دستی است، اظهار کرد: این‌شهرستان دارای روستاهایی با ظرفیت مناسب در زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی است، که اگر از آن به‌درستی استفاده شود به‌راحتی رشد خواهد کرد.

پنج شنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴ KHNA99873

بخشدار مرکزی خمام تأکید بر لزوم توجه به تولید انواع محصولات صنایع‌دستی در شهرستان خمام، گفت: به‌زودی در روستای ملی حصیر نمایشگاه حصیربافی به نمایش درخواهد آمد و در همین‌راستا یک کارگاه برگزار می‌شود.
عصمت محمددوست با بیان اینکه شهرستان خمام دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، دامداری و صنایع‌دستی است، اظهار کرد: این‌شهرستان دارای روستاهایی با ظرفیت مناسب در زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی است، که اگر از آن به‌درستی استفاده شود به‌راحتی رشد خواهد کرد.
وی با اشاره به وجود ۸ هزار اراضی کشاورزی در شهرستان، گفت: خمام به دلیل وجود خاکی حاصل‌خیز از بهترین شرایط به‌منظور تولید انواع محصولات کشاورزی برخوردار است.
این‌مسوول صنایع‌دستی را یکی از راه‌های کسب درآمد در شهرستان خمام دانسته و افزود: بر اساس آمار ۸۰۰ نفر در خمام دارای پروانه بهره‌برداری در حوزه صنایع‌دستی هستند، که این‌امر نشان‌دهنده اهمیت صنایع‌دستی در خمام است.
محمددوست با بیان اینکه روستای تیسیه می‌تواند به قطب گردشگری شهرستان خمام مبدل شود، افزود: این‌روستا از قابلیت بسیار زیادی در حوزه صنایع‌دستی برخوردار است که می‌تواند قطب صنایع‌دستی استان نیز باشد.
وی روستای دهنه‌سر شیرجان را تنها روستای بدون بیکار در سطح کشور معرفی کرده و گفت: بیکاری یکی‌از معضلات بزرگ کشور است، ولی اکنون در روستای دهنه‌سر به سبب گردشگری یک جوان بیکار هم وجود ندارد.
به گفته بخشدار مرکزی، حضور هنرمندان در حوزه صنایع‌دستی یک‌ فرصت برای این‌شهرستان در راستای گسترش معرفی و صادرات محصولات صنایع‌دستی است.
وی با بیان اینکه صنایع‌دستی حصیر یک برند مهم در شهرستان خمام است، تصریح کرد: شنبه‌بازار یکی از بازارهای مهم و محلی در خمام است؛ لذا باید شرایط را برای حضور سرمایه‌گذاران و ایجاد یک بازارچه دائمی به‌منظور به نمایش درآوردن انواع محصولات صنایع‌دستی فراهم آورد.
محمددوست منطقه آزاد انزلی را یک ظرفیت در راستای صادرات محصولات صنایع‌دستی در خمام دانست و بیان کرد: فعالان حوزه صنایع‌دستی از طریق فضای مجازی محصولات خود را در کشورهای همسایه به نمایش گذاشته‌اند، ولی در صورت بهره‌مندی از ظرفیت منطقه آزاد انزلی می‌توان به صادرات محصولات صنایع‌دستی کمک کرد.
وی با بیان اینکه صنعت توریست یک محور اصلی در رشد اقتصادی است، تصریح کرد: شهرستان خمام به دلیل قرارگیری در کریدور رشت انزلی و نزدیکی به منطقه آزاد انزلی به‌راحتی قادر است تا سرمایه‌گذاران را به‌منظور سرمایه‌گذاری، تأمین امنیت و نگهداری جنگل هیرکانی فتاتو ترغیب کند؛ لذا ما از حضور سرمایه‌گذاران واجد شرایط حمایت می‌کنیم.
این‌مسوول با تأکید بر فرهنگ‌سازی شرایط اقناع‌سازی در روستای جفرودبالا بیان کرد: روستای مذکور به علت وجود سواحل زیبا و همسایگی با منطقه آزاد انزلی دارای شرایط ویژه‌ای در حوزه هتل‌سازی و مجتمع‌های توریستی گردشگری است؛ لذا بنیاد مسکن باید طرح هادی این‌روستا را در راستای رشد اقتصادی و گردشگری بازنگری کند.


موضوع : بخشداری مرکزی، جنگل ها، صنایع دستی
http://khna.ir/99873

دیدگاه شما چیست ؟!