لزوم برخورد با تخریبگران اموال عمومی
نگاهی به وضعیت صندلیهای تعبیه شده برای فضای سبز مسکن مهر خمام در گذر تاریخ …
تخریب اموال عمومی نه تنها موجب اختلال در امور شهری و اجتماعی خواهد شد و سایر افراد را از استفاده از اموال عمومی در مقطعی از زمان محروم میکند، بلکه مدیریت شهری را با مشکل و تنگنا مواجه کرده و مسئولان باید با صرف هزینه و زمان سعی در اصلاح، تعمیر و جایگزینی اموال تخریب شده داشته باشند. این عمل از سوی همهی مردم و در تمامی نقاط جهان مذموم است و در کشورهای مختلف برای مبارزه با آن به روشهای مختلف برخورد میشود.
ساکنین مسکن مهر خمام شاهد بقایای بر جا مانده از صندلیهای طرح فضای سبز در اثر تخریب بودهاند …
پدیدهی «وندالیسم» که بهطور کلی به هرگونه تخریب اموال عمومی، سازمان شهری، تاسیسات اجتماعی و آثار هنری اطلاق میشود که بهصورت فردی یا گروهی، هدفدار یا غیرهدفدار انجام شده و از اختلالات رفتاری و تربیتی، عقدههای اجتماعی، نارضایتی طبقاتی و … سرچشمه می گیرد. یکی از عوامل بیرونی پیدایش وندالیسم بیکاری جوانان و پرنشدن اوقات فراغت آنان و بالطبع آن عدم تخلیهی هیجانات روحی و روانی آنان است. در تخریبهای گروهی گاه دیده شده که جوانان برای جلب توجه همسالان و دوستان خود و نیاز به مورد توجه قرار گرفتن دست به چنین کاری میزنند.
سختگیری بیشتر در اجرای قوانین مجازات برای اینگونه اعمال و تشدید مجازات نیز میتواند نقش موثری در کاهش وندالیسم در جامعه داشته باشد، هرچند نقش شهروندان را نیز در کاهش این عمل زشت نباید انکار کرد. اگر شهروندان احساس کنند که اموال متعلق به همهی مردم است و ضرر و زیان به آنها متوجه همهی آحاد جامعه خواهد شد، در صورت مواجهه با این رفتارها به دیگران تذکر میدهند.
دیدگاه شما چیست ؟!