
ضرورت تقویت زیرساختهای درمانی / در مسیر «شهر بدون زباله» در حرکت هستیم
شهردار چوکام از اجرای طرح نوآورانه «هر خانه، یک نماینده شهرداری» برای مدیریت بهینه پسماند و کاهش هزینههای شهری خبر داد.
شهردار چوکام از اجرای طرح نوآورانه «هر خانه، یک نماینده شهرداری» برای مدیریت بهینه پسماند و کاهش هزینههای شهری خبر داد.
حمیدرضا صرافزاده ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت سالروز تبدیل بالامحله چوکام به شهر برگزار شد، اظهار داشت: در اینطرح، یکی از اعضای هر خانواده بهعنوان نماینده شهرداری، زبالههای خشک را به محل مشخصشده تحویل داده و مبلغ حاصل از بازیافت این پسماندها در پنجم هرماه به حساب خانوادهها واریز میشود.
وی با اشاره به حجم زبالههای شهری، تصریح کرد: روزانه ۲ تن زباله در چوکام تولید میشود، اما به دلیل دپوی زباله روستاهای مجاور در شهر، حجم زباله جمعآوریشده توسط شهرداری افزایش یافته و هر ۲ روز، ۵ تن زباله از چوکام به کارخانه کود آلی منتقل میشود.
اینمسوول همچنین از اجرای برنامههای آموزشی برای مشارکت شهروندان در مدیریت پسماند خبر داده و افزود: علاوه بر انتخاب «شهردار مدرسه» در مدارس چوکام، تاکنون ۲ کارگاه آموزشی ویژه والدین برگزار شده است.
صرافزاده هزینه تبدیل هر تن زباله به کود آلی را بیش از یک میلیون تومان اعلام کرده و گفت: با اجرای طرح نماینده شهرداری، علاوه بر کاهش حجم زباله، میتوانیم هزینههای اینحوزه را مدیریت کرده و منابع بیشتری را به پروژههای عمرانی اختصاص دهیم.
وی همچنین از خرید دستگاه ورمی کمپوست خانگی از مشهد و اجرای پایلوت آن در چندین خانهی چوکام در اواخر سال آینده خبر داده و اذعان داشت: درصورت موفقیت این طرح، فرآیند تبدیل زباله به کود در تمامی منازل اجرا خواهد شد و چوکام به شهری بدون زباله تبدیل میشود.
شهردار چوکام از احداث دو پارک جدید با اعتبارات داخلی شهرداری خبر داده و گفت: پارک مادر با مساحت ۱,۲۰۰ مترمربع و پارک ملت با مساحت ۸۶۰ متر مربع به بهرهبرداری رسیده و یک سرویس بهداشتی عمومی با زیربنای ۸۰ مترمربع احداث شده است.
وی با اشاره به اجرای پروژههای راهسازی در سطح شهر، افزود: در مجموع ۲۴ هزارمتر مربع عملیات آسفالتریزی انجام شده و ۱۹ کوچه نیز آسفالت شدهاند. علاوهبراین، ۱۲ هزار مترمربع تعریض و زیرسازی خیابان اصلی صورت گرفته و یکلاین آن به مرحله آسفالتریزی رسیده است.
صرافزاده درخصوص برنامههای سال آینده، خاطرنشان کرد: احداث ایستگاه آتشنشانی، آغاز به کار اورژانس، ساخت ساختمان جدید شهرداری و احداث بازارچه محلی از جمله پروژههای مهمی هستند که در دستور کار قرار دارند.
اینمسوول همچنین با انتقاد از بلاتکلیفی عمارت تاریخی چوکام، بیان کرد: مدیریت شهری آماده همکاری با دستگاههای متولی در راستای تعیین تکلیف و ساماندهی باغ-عمارت چوکام میباشد.
وی با انتقاد از فقدان زیرساختهای درمانی در چوکام، بیان کرد: باید زیرساختهای درمانی و سلامتمحور در چوکام تقویت شوند.
دیدگاه شما چیست ؟!