خمام - دریافت مجوز ویژه رمضان برای رستوران‌ها و آشپزخانه‌های خمام الزامی است
نماینده اداره صمت در خمام:

دریافت مجوز ویژه رمضان برای رستوران‌ها و آشپزخانه‌های خمام الزامی است

نماینده اداره صمت در خمام، گفت: دارندگان پروانه صنفی رستوران‌ و آشپزخانه‌های این‌شهرستان برای فعالیت در ماه رمضان باید مجوز لازم را دریافت کنند.

چهارشنبه، ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲ KHNA113216

نماینده اداره صمت در خمام، گفت: دارندگان پروانه صنفی رستوران‌ و آشپزخانه‌های این‌شهرستان برای فعالیت در ماه رمضان باید مجوز لازم را دریافت کنند.

سیاوش رستگارطلب با اعلام این‌خبر، افزود: امسال این امکان فراهم‌شده است تا متقاضیان صنفی با مراجعه به سامانه پلیس من، ثبت‌نام و بارگذاری مدارک، نسبت به اخذ مجوز فعالیت در ماه رمضان اقدام کنند.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل فرآیند ثبت‌نام، اظهار داشت: متصدیان واحدهای صنفی تا دوم اسفندماه فرصت دارند تا پروانه کسب، معرفی‌نامه اتحادیه و گواهی پایش تصویری را در سامانه مذکور بارگذاری کنند، تا مجوز الکترونیکی برای آنان صادر شود.

بر اساس این دستورالعمل، واحدهای صنفی دارای مجوز فعالیت ویژه رمضان موظف هستند تا شیشه‌های درب و پنجره محل کسب خود را پوشانده و بنری با این‌مضمون نصب کنند که «این واحد صنفی برابر مجوز صادره از اتحادیه و اماکن می‌تواند برای مسافران ارائه خدمات نماید».


موضوع : صمت
http://khna.ir/113216

دیدگاه شما چیست ؟!