جشنواره غذاهای بومی و محلی برگزار شد
در اینجشنواره که از سوی شهرداری با هدف ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی و محلی، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بهجای فستفودها و برندسازی خوراک محلی صورتپذیرفت، شرکتکنندگان نسبت به طبخ بیشاز ۲۰ نوع غذا و شیرینی محلی اقدام نمودند.
جشنواره غذاهای بومی و محلی شهر خمام امروز با شرکت ۱۵ نفر داوطلب از خمام و نواحی شرقی گیلان در محوطه خانه خلاقیتونوآوری واقعدر پشتبازار اینشهر برگزار شد.
در اینجشنواره که از سوی شهرداری با هدف ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی و محلی، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بهجای فستفودها و برندسازی خوراک محلی صورتپذیرفت، شرکتکنندگان نسبت به طبخ بیشاز ۲۰ نوع غذا و شیرینی محلی اقدام نمودند.
گفتنیاست، از نفرات برتر با اهدای لوح، تقدیر بهعمل آمد.
دیدگاه شما چیست ؟!