خمام - دستور توقف فوری ساخت‌وسازهای شهرداری چوکام صادر شد
از سوی دادستان خمام؛

دستور توقف فوری ساخت‌وسازهای شهرداری چوکام صادر شد

هادی نیرومند ظهر امروز در گفت‌وگو با خمام‌نیوز، افزود: درصورتی‌که احراز شود شهرداری چوکام برخلاف مقررات اقدام به ساخت‌وساز نموده، قطعاً مطابق قانون با تخلفات برخورد خواهد شد و اقدامات قانونی لازم صورت می‌پذیرد.

چهارشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸ KHNA116946

دادستان عمومی وانقلاب خمام با اشاره به گزارش‌های واصله درباره ساخت‌وسازهای غیرمجاز منتسب به شهرداری چوکام، اظهار کرد: با توجه به گزارش‌های ارائه‌شده به دادستانی درخصوص احداث بنا در حرایم راه و خطوط برق، به‌موجب دستور اینجانب و تا زمان بررسی کامل مدارک و استعلامات، هرگونه ساخت‌وساز از سوی شهرداری چوکام باید متوقف گردد.

هادی نیرومند ظهر امروز در گفت‌وگو با خمام‌نیوز، افزود: درصورتی‌که احراز شود شهرداری چوکام برخلاف مقررات اقدام به ساخت‌وساز نموده، قطعاً مطابق قانون با تخلفات برخورد خواهد شد و اقدامات قانونی لازم صورت می‌پذیرد.

گفتنی است، در روزهای اخیر ساخت‌وسازهای تجاری از سوی شهرداری چوکام در مجاورت مدرسه شهید بصارتی و همچنین محدوده قبرستان قدیمی درحال اجرا بوده، که بر اساس استعلام‌ها و اخطاریه‌های صادرشده، حریم راه و حریم خطوط برق فشار متوسط و ضعیف در این پروژه‌ها رعایت نشده‌اند.


موضوع : دادستانی، شهرداری
http://khna.ir/116946

۱ دیدگاه

  • ناشناس در مورخ 1404/08/28 - 20:39 می‌نویسد :

    با تشکر از دادستان جوان و انقلابی شهرستان خمام انشاالله بزودی به تخلفات و ترک فعل شهردار خمام در خوداری از جلوگیری از تخلفات ساختمانی و حتی ترغیب سازندگان به تخلف، ورود کند. برای نمونه تخلفات ساختمانی چند باب مغازه در خیابان پاسداران جنب رستوران چیکن گاردن، که فاصله چندانی با دادگاه خمام ندارد، و در حریم رودخانه گورابجیر احداث شده و در کمیسیون ماده صد محکوم به جریمه گردیده، حکم را اجرا نکرده اند که هیچ. اخیرا” مغازه های مذکور امتیاز برق گرفته و به چند شغل شروع به کار نموده اند.